FAQ – De mest stillede spørgsmål og svar om vores services

 

Hos Viborg CykelSpecialist modtager vi fra tid til anden spørgsmål fra vores nuværende og potentielle (kommende) kunder. Nogle af disse spørgsmål – de mest stillede – er samlet på denne side.

Sidder du med spørgsmål til vores services, priser eller noget helt tredje, så kan du med al sandsynlighed finde svaret på denne side.

Vores FAQ bliver løbende opdateret med nye spørgsmål. Finder du ikke svar på netop dit spørgsmål, så kan du altid kontakte os.

 

Hvordan kan jeg sælge min brugte cykel til jer?

Det er både nemt og trygt at sælge en brugt cykel til Viborg CykelSpecialist. Du skal blot skrive til os via mail, SMS eller Facebook med følgende data:

  • Info om cyklen (mærke, alder, stand, tilbehør m.v.)
  • Billeder

Umiddelbart efter vil du få tilbudt en konkurrencedygtig pris på cyklen. Dette er helt uforpligtende.

 

Hvad giver I for brugte cykler?

Dette vurderer vi fra cykel til cykel. I vores vurdering kigger vi på en række faktorer, herunder stand og mærke. Du kan få et godt tilbud på din cykel ved at skrive eller ringe til os.

 

Hvor kan man se jeres udvalg af brugte cykler?

Vores mange lagerførte cykler kan både ses og prøves i Løgstrup, Viborg – på adressen Hjarbækvej 65.

Fremvisning og prøvekørsel af brugte cykler sker efter aftale, hvorfor vi beder dig kontakte os, hvis du gerne vil opleve vores udvalg af brugte cykler.

Hvad koster jeres brugte cykler?

Vi har altid et kæmpe udvalg af brugte cykler til lave priser. Cyklerne er prissat forskelligt alt efter stand. Find fra-priserne nedenfor:

  • Børnecykler – fra 300 kr.
  • Voksencykler – fra 500 kr.

Er de brugte cykler køreklar ved salg?

Ja, vi garanterer for, at alle cyklerne er i orden og køreklar ved salg.

 

Hvornår kan man komme og se cyklerne i Løgstrup?

Det kan man alle ugens dage efter aftale. Du skal blot skrive eller ringe til 20162709 – så finder vi et tidspunkt i den nærmeste fremtid.

 

Hvornår kan jeg få lavet min cykel?

Det kan du alle ugens dage. Du bestemmer selv, om du afleverer cyklen på vores værksted i Løgstrup, eller om du booker et besøg af vores mobile cykelværksted.

 

Sælger I nye cykler?

Ja, vi har altid en masse nye cykler på lager. Det drejer sig om cykler fra nogle af landets mest anerkendte brands såsom Winther, Hey Cycle, Ebsen Bikes, Nishiki, MBK og mange andre. Der ydes garanti på alle disse – jf. købeloven.

 

Følger første service på nye cykler med i prisen?

Ja, inden for de første 3 måneder fra købsdatoen skal cyklen have sit første eftersyn. Det er gratis første gang.

 

Hvordan booker jeg tid til jeres mobile cykelværksted?

Det gør du ved at sende en besked eller ringe til 20162709, hvor du kort beskriver, hvad du skal have lavet, og hvor du er bosat. Så sørger vi for at komme ud til dig på det aftalte tidspunkt.

 

Hvad koster det at få jeres mobile servicevogn ud?

Det er en smule dyrere at få vores mobile cykelværksted ud i stedet for at besøge vores fysiske værksted. Priserne er dog stadig i den lave ende. Find priseksempler på mobile cykelreparationer nedenfor:

  • Lapning – 149 kr.
  • Slangeskift – 249 kr.
  • Servicetjek – 299 kr.

Skriv eller ring for at få et tilbud på en anden reparation end ovennævnte.