Cykelreparation i Viborg

Cykelreparation i Viborg

Hos Viborg CykelSpecialist gør vi os i alle tænkelige cykelreparationer på vegne af kunder i Viborg og omegn.

Vi har mange års erfaring inden for reparation af cykler og vil derfor kunne finde en løsning på netop din udfordring, hvad enten det drejer sig en punktering, sløve bremser eller noget helt tredje.

Foruden stor fleksibilitet og alsidighed garanterer vi altid konkurrencedygtige priser. Du kan helt uforpligtende indhente et tilbud på den nødvendige reparation.

Cykelværksted i Løgstrup, Viborg

Selvom vi i dag har stor succes med vores mobile cykelværksted, så har vi stadig mulighed for at udføre reparationer på vores fysiske værksted. Vores værksted befinder sig i Løgstrup, Viborg, hvor vi ikke blot reparerer og servicerer cykler, men også har et stort antal salgsklare cykler stående.

Vores fysiske cykelværksted har åbent alle ugens dage efter aftale. Ønsker du derfor at overlade reparationen til en professionel cykelmekaniker, så besøg os hellere end gerne på adressen Hjarbækvej 65, 8831 Løgstrup. Pris og reparationstid kan variere fra opgave til opgave, hvorfor vi beder dig om at kontakte os for konkret info omkring dette.

Mobilt cykelværksted i Viborg og omegn

Hos Viborg CykelSpecialist har vi forståelse for, at ikke alle cykelejere har tid og / eller mulighed for at besøge vores cykelværksted i Løgstrup, Viborg. Derfor har vi lanceret en ny og allerede populær service; et mobilt cykelværksted.

Med vores mobile cykelværksted forsøger vi at tilgodese alle de kunder, der af den ene eller anden årsag ønsker at få repareret cyklen på privat- eller erhvervsadressen. Vi kan f.eks. reparere din cykel, mens du er på arbejde. Denne service er tilegnet alle cykelejere i Viborg og omegn.

Ønsker du besøg af vores mobile cykelværksted? Så skriv eller ring på 20162709. Så vil vi sammen finde en passende dag og tidspunkt.

Lokal cykelmekaniker med mange års erfaring

Hos Viborg CykelSpecialist bliver intet overladt til tilfældighederne.

Vi har en stor passion og utallige års erfaring inden for reparation af cykler. Derfor kan du stole trygt på, at din cykel er i de allerbedste hænder, når du benytter dig af vores service.

På begge vores værksteder – såvel det fysiske som det digitale – råder vi over værktøj og reservedele af højeste kvalitet. Din cykel fortjener nemlig den bedste behandling.

Reparationerne bliver udført af Christian Keller Jørgensen, der i en meget tidlig alder begyndte at rode med cykler. Det er sidenhen blevet til en levevej.

Vi kan også reparere din cykel til en konkurrencedygtig pris

Høj kvalitet er ikke lig med en høj pris hos Viborg CykelSpecialist.

Vi ønsker ikke blot at være konkurrencedygtige i forhold til kvalitet og service, men også i forhold til pris. Af følgende grund kan du forvente at blive mødt af fordelagtige priser på både små og store reparationer.

Ring eller skriv for en pris på din reparation, hvad enten der skal kigges på gear, bremser, styr eller noget helt fjerde.