Hey Cycle

Hos Viborg CykelSpecialist har vi fornøjelsen af at præsentere dig for et stort udvalg af moderne cykler fra Hey Cycle.

Vi er ikke blot (ene)forhandler, men også ejer af det populære og eftertragtede brand. Derfor kan vi tilbyde den absolut bedste service og ikke mindst den bedste pris.

Kvalitet, passion og enkelthed – siden 2011

Idéen til Hey Cycle blev skabt helt tilbage til 2011.

Det var den tidligere professionelle cykelrytter Bjarke Schmidt Nielsen, der gjorde en fantastisk idé til virkelighed ved at designe en cykel spækket med kvalitet, passion og enkelthed. Virksomheden blev sat i verden af Bjarke og hans tidligere kompagnon Peter Kongaard Jørgensen.

Mange år senere – i 2020 – blev mærket opkøbt af os, Viborg CykelSpecialist. Vi har store ambitioner med Hey Cycle og glæder os til at se endnu flere af disse cykler på de danske cykelstier.

Cyklerne fra Hey Cycle tager udgangspunkt i 3 grundelementer; kvalitet, passion og enkelthed. Cyklerne byder på nordisk design, materialer af højeste kvalitet og fantastiske køreegenskaber.

Eneforhandler af Hey Cycle

Hey Cycle forhandles kun hos én forhandler; nemlig hos Viborg CykelSpecialist.

Vi har altid en masse cykler på lager til både mænd og kvinder, og dette udvalg vil vi super gerne introducere dig for. Du skal blot besøge os i Løgstrup for at opleve cyklerne.

Ønsker du at købe en flot og veludstyret cykel, der ikke sprænger budgettet, så vil cyklerne fra Hey Cycle være som skabt for dig. De er yderst elegante og byder på alle de detaljer og komponenter, som man kunne ønske sig. Cyklerne fås i øvrigt med 7 indvendige gear og 8 udvendige gear.

PS: Du kan også følge med på Facebook.