Mobilt Cykelværksted

Vi kommer ud til dig alle ugens dage og fikser din cykel

Bestilt tid her

Mobil cykelservice i Viborg

Viborg CykelSpecialist – og teamet bag – har i mange år foretaget cykelreparationer på vores fysiske værksted (pt. i Løgstrup), men har i dag også fornøjelsen af at tilbyde mobil cykelservice.

At få besøg af vores mobile cykelværksted i Viborg og omegn kræver ikke andet end et opkald eller en mail. Vi er klar til at rykke ud alle ugens dage og bestræber os altid på at give dig et godt tilbud på den givne cykelreparation.

Hvorfor benytte sig af vores mobile cykelservice?

Mobil cykelservice er et af vores mest populære tiltag til dato – og det er der mange gode grunde til. Fordelene består bl.a. af følgende:

  • Vi dækker et stort geografisk område – Vores fysiske værksted ligger ganske rigtigt i Løgstrup, men med vores mobile cykelservice kan vi servicere kunder i hele Viborg og omegn. Det betyder, at du ikke nødvendigvis skal bo i nærheden af vores cykelværksted for at få repareret din cykel. Er du i tvivl om, hvorvidt vi dækker dit område, så kontakt os gerne.
  • Spar transporten – Med vores mobile cykelværksted sparer vi dig for både tid og brændstof. Det eneste du skal foretage dig er nemlig at stille din cykel frem på din privatadresse eller arbejdsplads. Så tager vi os af resten. Vi tager lidt ekstra for denne service, men priserne befinder sig fortsat på et niveau, hvor alle kan være med.
  • Vi reparerer cyklen på stedet – I langt de fleste tilfælde kan vi lave cyklen på stedet. Vores mobile cykelværksted indeholder nemlig alt det værktøj, der skal til for at tage hånd om de fleste cykelproblemer. Skal der bestilles særlige reservedele hjem for at følge reparationen til dørs, må der påregnes en lidt længere reparationstid.
  • Vi yder stor fleksibilitet – Hos Viborg CykelSpecialist samler vi på tilfredse kunder, hvorfor vi gerne vil strække os lidt længere for vores kunder. Det betyder bl.a., at vi kan rykke ud på de fleste tidspunkter, alt efter travlhed. Er du, ligesom mange andre cykelejere, afhængig af din cykel, så sørger vi for at finde en snarlig tid.

Overbevist? Så ring eller skriv for en tid i dag.

Sådan booker du en tid

Er din cykel gået i stykker, og foretrækker du, at vi kommer til dig for at udbedre problemet, så kan du booke et besøg af vores mobile cykelværksted.

Booking af tider til cykelreparationer kan ske alle ugens 7 dage. Du skal blot kontakte os via mail eller telefon, hvor vi kan gøre dig lidt klogere på vores priser, ledige tider m.v.
Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at tage hånd om din cykel.